Aktualno

Odlični uvrstitvi na natečaju WEBSI

Spletni portal Javnega holdinga Ljubljana in povezanih javnih podjetij Energetika Ljubljana, Vodovod-Kanalizacija, Snaga in Ljubljanski potniški promet je na natečaju WEBSI Spletni prvaki v kategoriji javnih organizacij zasedel odlično 2. mesto. V skupini družbeno odgovornih projektov pa je Cevkovo mesto javnega podjetja Vodovod-Kanalizacija, ki je namenjeno izobraževanju najmlajših o pomenu čiste pitne vode, uvrstilo na 3. mesto. Spletni portal Javnega holdinga Ljubljana in javnih podjetij v skupini je namenjen seznanjanju z dejavnostmi družb, informiranju o aktualnih zadevah, spodbujanju okoljskega ravnanja, iskanju odgovorov na vprašanja ter kontaktov, predvsem pa predstavlja uporabnikom storitev, meščanom in obiskovalcem Ljubljane pomoč pri vsakodnevnih opravilih, povezanih z dejavnostmi družb. Sekundarna vloga portala je svetovati, usmerjati in izobraževati preko interaktivnih aplikacij, ki delujejo kot integrirani ali zunanji centri, s katerimi nagovarja k aktivnemu reševanju in soustvarjanju vprašanj in potreb.Cevkovo mesto, ki je doseglo 3. mesto v kategoriji družbeno odgovornih projektov, deluje kot prijazno izobraževalno okolje, kjer Cevko, maskota javnega podjetja Vodovod-Kanalizacija, preko interaktivnih zgodb, animiranih in video prikazov, kratkih izobraževalnih vsebin, številnih idejah poizkusov in igric ter nenehnim komuniciranjem otroke stare od 6 do 12 let seznanja s tematiko vode in jih osvešča o omejenosti življenjsko pomembne tekočine ter nujnosti varovanja čiste pitne vode.S Cevkovim mestom smo otrokom ponudili spletišče, ki z raznolikimi pristopi otroke animira in jih spodbuja k raziskovanju in izobraževanju ter jih aktivno vključuje v razne aktivnosti Cevka. Spletna stran je nagrajena tudi z Netko 2011 zmagovalcem v kategoriji otrokom najbolj prijaznih spletnih strani.Obe spletni mesti sta nastali v sodelovanju projektnih skupin Javnega holdinga Ljubljana in povezanih podjetij Energetika Ljubljana, Vodovod-Kanalizacija, Snaga in Ljubljanski potniški promet ter spletne agencije Enki. Poslanstvo projekta WEBSI Spletni prvaki je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni. Pobudnika in izvajalca projekta sta podjetje Medijski partner, d. o. o., in svetovalno-analitična družba E-laborat, d. o. o.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n