O družbi

Družini prijazno podjetje

Zadovoljstvo sodelavk in sodelavcev predstavlja temelj poslovne uspešnosti, zato ga krepimo tudi z izvajanjem družini prijaznih aktivnosti.

Leta 2013 smo prejeli Osnovni certifikat Družini prijazno podjetje. V triletnem obdobju smo uspešno implementirali in izvajali številne ukrepe, ki sodelavcem omogočajo lažje usklajevanje poklicnega in družinskega življenja.

V letu 2016 smo z izborom dodatnih ukrepov,  pridobili Polni certifikat Družini prijazno podjetje in s tem izkazali zavezo k nenehnim izboljšavam organizacijske kulture. V okviru Polnega certifikata Družini prijazno podjetje izvajamo sledeče ukrepe:

 1. skrajšan delovni čas zaradi izrednih družinskih obveznosti;
 2. otroški časovni bonus (fleksibilni (krajši) delovni čas zaradi uvajanja otroka v vrtec, prost delovni dan ob vstopu otroka v osnovno šolo, prost delovni dan zaradi spremstva otroka na informativnem ob vstopu v srednjo šolo);
 3. dodatni dnevi odsotnosti z nadomestilom plače zaradi izrednih družinskih razlogov;
 4. komuniciranje z zaposlenimi;
 5. komuniciranje z zunanjo javnostjo;
 6. raziskave med zaposlenimi o usklajevanju dela in družine;
 7. posredovanje informacij odsotnim sodelavcem;
 8. druženje med zaposlenimi;
 9. izobraževanje vodij na področju usklajevanja dela in družine;
 10. oglaševanje enakih možnosti;
 11. novoletno obdarovanje otrok;
 12. tim za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja;
 13. korporativno prostovoljstvo;
 14. sodelovanje svojcev sodelavcev pri občasnih delih
 15. dodatne ure odsotnosti z nadomestilom plače zaradi obiska zdravnika.

Ukrepi za pridobitev Polnega certifikata Družini prijazno podjetje so oblikovani z mislijo na različne starostne skupine in želje ter potrebe, s katerimi se le-te pri lažjem usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja srečujejo.

Logotip polnega certifikata Družini prijazno podjetje,

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n