O družbi

Zaveza vodstva

Predani sedanjosti, usmerjeni v trajnostno in zeleno prihodnost

Pomembno prispevamo h kakovostnemu in prijetnemu življenju v Ljubljani in njeni okolici, smo odgovorni do sodelavcev ter naravnega in družbenega okolja, katerega del smo. Pri svojih vsakodnevnih dejanjih in poslovnih odločitvah ter vodenju in strateškemu usmerjanju skupine v največji možni meri upoštevamo načela trajnostnega razvoja in krožnega gospodarstva. Posebno pozornost namenjamo sodelavcem, ki so pomemben člen pri doseganju zastavljenih ciljev ter zagotavljanju stabilnosti in rasti poslovanja družbe.  

Odgovornost je ena izmed temeljnih vrednot naše družbe, ki usmerja naše delovanje in nas zavezuje k dejanjem in odločitvam, ki imajo širši družbeni učinek in korist. Je del poslovanja družbe in strateškega vodenja skupine.

Družbeno odgovorne odločitve in aktivnosti nam pomagajo graditi partnerske odnose z našimi deležniki, njihove učinke pa je čutiti v širšem družbenem in naravnem okolju. Prizadevamo si videti širšo, poglobljeno sliko in v čim večji možni meri presegati okvirje in interese lastnega poslovanja.

Odgovornost je poslanstvo, ki v ospredje postavlja ljudi in naravne vire, in tako pomembno sooblikuje spodbudno notranje in zunanje okolje ter kakovostno prihodnost. Hkrati nas in naše deležnike vabi tudi k spremembam. Zato pomemben del svojih družbeno odgovornih aktivnosti namenjamo tudi ozaveščanju o pomenu spoštovanja vrednot in vabimo k spremembam nekaterih vedenj in praks, ki so dobrodošla za dobrobit celotnega planeta.

Zavedamo se, da je dolžnost vsakega posameznika in celotne skupnosti, da vse, kar imamo, sprejemamo s hvaležnostjo in zavedanjem, da je naravno in družbeno okolje potrebno spoštovati ter z njima sobivati v interakciji in sožitju.

Naravo moramo poslušati, se od nje učiti in z zdravim odnosom odgovorno skrbeti za vse, kar nam nesebično ponuja. Spoštovati moramo vrednote in civilizacijske norme, ki so jih pridobili naši predniki in ustvarili sodobno bivanje.

Samo zelene misli, solidarnost in družbeno odgovorna angažiranost ustvarjajo prihodnost zdravega, trajnostno naravnanega in kakovostnega bivalnega okolja tudi v prihodnje.

Foto: Urban Štebljaj

Zdenka Grozdedirektorica Javnega holdinga Ljubljana

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n