Aktualno

Obiščite nas na sejmu Narava-zdravje

Vabimo vas, da se nam med 17. in 20. oktobrom 2013 pridružite na sejmu Narava-zdravje. Za vas smo na razstavnem prostoru v Marmorni dvorani, skupaj z Mestno občino Ljubljana in javnimi podjetji Vodovod-Kanalizacija, Snaga, Ljubljanski potniški promet, Energetika Ljubljana, Termoelektrarna Toplarna Ljubljana, Ljubljanska parkirišča in tržnice ter Žale skozi zgodbe sodelavk in sodelavcev pripravili slikovito predstavitev dejavnosti, s katerimi vsakodnevno skrbimo za urbano bivanje v prijetnem okolju. Oddelek za varstvo okolja Mestne uprave Mestne občine Ljubljana pa bo predstavil aktivnosti na področju vrtičkarstva in koristne ter poučne informacije o invazivnih rastlinah.

V četrtek ob 15. uri smo za vas na prostoru za predavanja v Marmorni dvorani pripravili predavanje z naslovom Snaga med miti in legendami, v soboto ob 9.20 uri Zlata pravila ravnanja z vodo, ob 16. uri pa boste izvedeli veliko koristnih informacij o tem, kako si lahko pripravite vrtiček kar doma na okenski polici ali na balkonu.

Med petkom in nedeljo boste lahko v premično zbiralnico nevarnih odpadkov in male električne in elektronske opreme Snage, ki jo boste našli na ploščadi Gospodarskega razstavišča, oddali odslužene baterije, mobilne telefone in druge male kose odpadne električne in elektronske opreme in vse nevarne odpadke (zdravila, sijalke, ostanke barv…). Med dvoranami na Gospodarskem razstavišču pa se boste lahko zapeljali s Kavalirjem Ljubljanskega potniškega prometa.

Vljudno vabljeni!

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n