Zaposlimo

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., se nahaja na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani. Smo na lahko dostopni lokaciji tik ob obvoznici, na kateri omogočamo brezplačno parkiranje, predvsem pa sodelavce spodbujamo, da na delo prihajajo z bolj trajnostnimi oblikami prevoza - s kolesi, za katere imamo na voljo pokrito kolesarnico, ali z mestnim potniškim prometom, saj se v bližini poslovne stavbe nahajata tudi dve avtobusni postajališči (št. 18 in 14).  

Smo družini prijazno podjetje, kar pomeni, da sodelavcem zagotavljamo številne ugodnosti, med drugim dodatne dela proste dneve oziroma delavnik z zmanjšano časovno prisotnostjo z nadomestilom plače v primerih uvajanja v vrtec, vstopa otroka v osnovno šolo in spremstva ob informativnih dnevih.

Kot družbeno odgovoren delodajalec stremimo k varčevanju z energijo in papirjem, odpadke ločujemo na ekoloških otokih, ki se nahajajo po celotni poslovni stavbi in skrbimo za lepšo prihodnost. Za ta namen razpolagamo tudi z električnima kolesoma, ki sta namenjena uporabi v primeru sestankov izven poslovnih prostorov družbe. 

Hkrati družba skrbi tudi za varnejšo prihodnost naših sodelavcev na način, da po enem letu zaposlitve na podlagi soglasja zaposlenega družba prične z vplačevanjem prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja, pri tem pa dodaten prispevek zaposlenega ni nujen. V okviru kolektivnega nezgodnega zavarovanja, nudimo nezgodno zavarovanje pri dveh zavarovalnicah.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n