O družbi

VKS-5/23 Izvajanje del in nalog koordinatorja za varnost in zdravje pri delu

Predmet javnega naročila

Izvajanje del in nalog koordinatorja za varnost in zdravje pri delu

Številka javnega naročila VKS-5/23
Datum objave 17. 3. 2023
Rok za oddajo ponudb 4. 4. 2023 do 11:00 preko informacijskega sistema e-JN
Kontakt  
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=474439

 

Datoteke
Package icon Razpisna dokumentacija [zip | 250,2 KB] Datoteka Odgovor na vprašanje 21.3.2023 [docx | 131,8 KB] Datoteka Odgovori na vprašanja 28.3.2023 [docx | 131,9 KB]
JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n