Aktualno

Podpis dogovora o odpustu dolgov

Uporabnike storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, ki ste med 3. avgustom in 31. oktobrom 2015 oddali vlogo za odpust dolgov in ste do odpusta po Zakonu o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov upravičeni vabimo, da prevzamete priporočene pošiljke, ki ste jih prejeli od JAVNEGA HOLDINGA Ljubljana in se odzovete na povabilo k podpisu dogovora.

Dogovori za odpis dolgov morajo biti med prosilci in upniki v skladu z Zakonom sklenjeni najkasneje do 31. januarja 2016.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n