Aktualno

Obiščite nas na sejmu Narava-zdravje

Vabimo vas na Gospodarsko razstavišče, kjer bo od 9. do 11. septembra 2022 potekal sejem Narava-zdravje. Letos bo vzporedni dogodek sejma tudi Otroški bazar. Spremljevalni program bo ponujal veliko zanimivega za otroke in odrasle. V soboto nas bo na ploščadi zabaval Challe Salle, lahko bomo obiskali različne okrogle mize in delavnice ter dobili številne koristne nasvete. Obiskovalcem sejem ponuja raznovrstne ideje in izdelke, ki podpirajo zdrav način življenja in prehranjevanja.

Na sejmu se bomo v hali A2 na skupnem razstavnem prostoru »Ljubljana nam daje več« predstavili tudi skupina Javni Holding Ljubljana s povezanimi podjetji Energetika Ljubljana, Voka Snaga, LPP ter javni podjetji ŽALE in JP LPT. Predvsem mlajše obiskovalce bomo s pomočjo zanimive igre spoznavali z dejavnostmi družb in načini obnašanja, s katerimi lahko skupaj soustvarjamo zeleno in trajnostno življenje tudi v prihodnosti. Dogajanje na skupnem razstavnem prostoru bodo zaokrožile pestre predstavitve in aktivnosti Oddelka za varstvo okolja MOL, Oddelka za zdravje in socialno varstvo MOL, Športa Ljubljana, Mladih zmajev, Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije in Skupnost naravnih parkov Slovenije, kateri letos predseduje Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib.

Veselimo se srečanja z vami!

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n