O družbi

Novinarsko središče

Objava prostega delovnega mesta: Samostojni varnostni inženir

22. 09. 2023
Za delo v organizacijski enoti Varstvo pri delu, požarno varstvo in civilna zaščita k sodelovanju vabimo sodelavca za delovno mes

Objava prostega delovnega mesta: Samostojni elektro vzdrževalec - koordinator

22. 09. 2023
Za delo v Službi za elektro vzdrževanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje k sodelovanju vabimo sodelavca za delovno

Dan brez avtomobila

21. 09. 2023
Brezplačni prevozi na vseh mestnih in integriranih linijah LPP

Linija 19B ponovno vozi po Črnovaški cesti

20. 09. 2023
Spoštovani potniki, od četrtka, 21. septembra 2023 ponovno prične obratovati linija 19B (Tomačevo – Jezero) po Črnovaški cesti.

Spremenjen vozni red na liniji 10

20. 09. 2023
Spoštovani potniki. Obveščamo vas, da bo od četrtka 21. 9 . 2023 na liniji 10 pričel veljati spremenjeni vozni red.

Obvestilo

20. 09. 2023

Nedelovanje Klicnega centra

18. 09. 2023
OBVESTILO

Obvestilo uporabnikom vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, prizadetim v poplavah 2023

18. 09. 2023
Obvestilo uporabnikom vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, prizadetim v poplavah 2023  

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n