Info za uporabnike

Izpolnjevanje pogoja PCT za obiskovalce

V skladu s predpisom Vlade Republike Slovenije za preprečevanje širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 morate obiskovalci, ki vstopate v poslovne prostore Javnega holdinga Ljubljana, izpolnjevati pogoj o prebolelosti, cepljenju ali testiranju (pogoj PCT).  

Na vstopni točki morate na vpogled predložiti:

 • dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT:
  • dokazilo o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur ali testa HAG, ki ni starejši od 24 ur;
  • digitalno COVID potrdilo EU ali tretje države v digitalni ali papirnati obliki opremljen s QR kodo;
  • dokazilo o cepljenju zoper COVID-19;
  • dokazilo o pozitivnem rezultatu PCR testa, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od 180 dni;
  • dokazilo o prebolevnosti ali
  • dokazilo o cepljenju, s katerim dokazujete, da ste bili v obdobju, ki ni daljše od 180 dni od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetkov simptomov, cepljeni z enim odmerkom (tam, kjer sta potrebna dva) ali
 • izpolnjeno in podpisano Izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT.

Brez dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT ali izpolnjene in podpisane Izjave o izpolnjevanju pogoja PCT vstop v poslovne prostore Javnega holdinga Ljubljana ni mogoč.

Prosimo vas, da med obiskom ves čas upoštevate vse priporočene samozaščitne ukrepe: pravilno uporabljate zaščitne maske, spoštujete medsebojno varnostno razdaljo ter si razkužujete roke.

Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n