Aktualno

Zeleno sobivanje

Vabimo vas, da se nam med 13. in 16. novembrom 2014 pridružite na sejmu Narava-zdravje. Za vas smo na razstavnem prostoru v dvorani C, v sklopu Zeleno sobivanje,  skupaj z Mestno občino Ljubljana in javnimi podjetji Energetika Ljubljana, Vodovod-Kanalizacija, Snaga, Ljubljanski potniški promet, Ljubljanska parkirišča in tržnice ter Žale pripravili zanimivo predstavitev aktivnosti, s katerimi javna podjetja danes prispevamo za boljši jutri vseh nas in, ki so prav tako pripomogla k pridobitvi naslova Mestne občine Ljubljana – Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016. Poleg omenjenega si boste na razstavnem prostoru lahko ogledali na zanimiv način predstavljene količine zavržene hrane in predmete, ki nam ne služijo več, ali smo se jih naveličali. Našli boste koristne nasvete, kako te količine zmanjšati. Skozi igro Sprehodi se z nami boste obiskovalci lahko pobližje spoznali delovanje in dejavnosti razstavljajočih javnih podjetij ali pa na kolesu sreče preskusili svojo srečo. V petek, 14., in soboto, 15. 11. 2014, vas vabimo, da med 10 in 17. uro na ploščadi Gospodarskega razstavišča v premično zbiralnico oddate nevarne odpadke iz gospodinjstev ter male električne in elektronske naprave.  

Prijazno vabljeni v našo družbo. Veseli bomo, če boste v mozaik naših naporov svoj zelen košček dodali tudi vi. Nam zaupali svoje mnenje, predloge, predvsem pa vaša zelena dejanja in prakse, ki so plod vaših modrih odločitev o lepši prihodnosti.

Se vidimo!

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n