Aktualno

Urejanje direktnih obremenitev tudi po pošti

Uporabnike storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, d.o.o., VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. in Snaga, d.o.o. obveščamo, da lahko vse aktivnosti povezane z direktnimi obremenitvami (sklepanje novih soglasij, preklic in ukinitev soglasij itd.) po novem urejajo tudi po navadni in elektronski pošti.

Pravilno izpolnjeno in podpisano Vlogo za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA  morajo uporabniki poslati skupaj s fotokopijo oziroma scanom veljavnega osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list) in kartice bančnega računa na naslov Javni holding Ljubljana, d.o.o., Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov posta@jhl.si. Primer pravilno izpolnjene vloge si lahko ogledate tukaj.

Uporabniki, ki želijo ukiniti oziroma preklicati soglasje, morajo pravilno izpolnjeno in podpisano Zahtevo za preklic soglasja za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA poslati na naslov Javni holding Ljubljana, d.o.o., Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov posta@jhl.si. Na podlagi prejete podpisane Zahteve za preklic soglasja  za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA bomo prenehali izvajati direktne obremenitve, na katere se nanašajo soglasja navedena v zahtevi. Referenčno številko soglasja, ki jo morajo uporabniki vpisati v Zahtevo za preklic soglasja za plačevanje z direktnimi obremenitvami je zapisana na UPN obrazcu. Primer pravilno izpolnjene zahteve si lahko ogledate tukaj.

Več o postopku plačevanja storitev javnih podjetij z direktnimi obremanitvami si lahko preberete tukaj.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n