O družbi

Strokovnega sodelavca v Sektorju za informatiko (m/ž) za področje IT skrbništva in podpore poslovnim procesom

Od strokovnega sodelavca za področje IT skrbništva in podpore poslovnim procesom pričakujemo:

 • 7. raven izobrazbe (univerzitetni programi/2. bolonjska stopnja) računalniške, tehnične ali druge ustrezne smeri glede na področje dela in 1 leto delovnih izkušenj ali 6. raven izobrazbe, podraven 6/2 (visokošolski strokovni programi/1. bolonjska stopnja) računalniške, tehnične ali druge ustrezne smeri glede na področje dela in 3 leta delovnih izkušenj,
 • prednost bodo imeli kandidati, ki bodo izkazali znanje iz vsaj enega izmed SAP področij (finance (FI, CO), industrijska rešitev za oskrbovalna podjetja (IS-U, Billing)),
 • na delovnem področju se pričakuje dobro zavedanje pomena informacijske varnosti,
 • želene kompetence: samostojnost, natančnost, zanesljivost, odgovornost, nekonfliktnost, komunikativnost, sposobnost dela v skupini.
 • poznavanje dela z računalnikom (MS Office – Word, Excel),
 • znanje angleškega jezika,
 • vozniški izpit B kategorije.

Vaše delovne naloge se bodo opravljale na področju IT skrbništva in podpore poslovnim procesom v SAP okolju in bodo obsegale:

 • strokovno oziroma tehnično zahtevne naloge s področja dela,
 • oblikovanje strokovnih rešitev in drugih zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela,
 • zbiranje, analiziranje, obdelovanje in interpretiranje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela,
 • vodenje različnih evidenc s področja dela,
 • vodenje in sodelovanje v zahtevnih projektnih skupinah,
 • druga dela in naloge s področja dela.

Nudimo vam zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in osebni razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in (štiri) 4-mesečnim poskusnim delom.  

Kandidate vabimo, da nam najkasneje do 16. 8. 2022 pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom na e-naslov prostodelovnomesto@jhl.si ali po pošti:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. (s pripisom: VLOGA: »STROKOVNI SODELAVEC V SEKTORJU ZA INFORMATIKO«)

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

 

 

»Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.«       

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n