O družbi

Referent (m/ž) v Sektorju za finance in računovodstvo (področje financ, kontrolinga in računovodstva)

Referent (m/ž) v Sektorju za finance in računovodstvo (področje financ, kontrolinga in računovodstva)

Od vas pričakujemo:

  • V. stopnjo srednješolske izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri glede na področje dela,
  • pričakuje se znanje s področja saldakontov kupcev, fakturiranje, knjiženje plačil, spremljanje odprtih postavk kupcev, izračun zamudnih obresti idr. ter poznavanje DDV in slovenskih računovodskih standardov, poznavanje dela z računalnikom, znanje excela,
  • 9 mesecev delovnih izkušenj,
  • komunikativnost, samostojnost, natančnost, zanesljivost, odgovornost,

Vaše delovne naloge bodo obsegale:

  • strokovne in tehnične naloge s področja dela,
  • oblikovanje manj zahtevnih gradiv s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela,
  • zbiranje, urejanje, priprava, analiziranje in obdelovanje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela,
  • vodenje različnih evidenc s področja dela,
  • sodelovanje v projektnih in delovnih skupinah ter komisijah,
  • druga dela in naloge s področja dela.

Nudimo vam zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in osebni razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in (štiri) 4-mesečnim poskusnim delom.  

Kandidate vabimo, da nam najkasneje do 14. 8. 2022 pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom na e-naslov prostodelovnomesto@jhl.si ali po pošti:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. (s pripisom: VLOGA: »REFERENT V SEKTORJU ZA FINANCE IN RAČUNOVODSTVO - področje financ, kontrolinga in računovodstva«)

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

 

»Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.«        

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n