Aktualno

Priznanje RS za poslovno odličnost

V letu 2014 smo pripravili in oddali zahtevno samoocenitveno vlogo na razpis za Priznanje RS za poslovno odličnost (PRSPO), ki je najvišje državno priznanje za dosežke na področju kakovosti proizvodov in storitev ter kakovosti poslovanja kot rezultat razvoja znanja in inovativnosti. Namen PRSPO je spodbujanje subjektov k uvajanju sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja kakovosti ter k načrtovanju in izvajanju sodobnega procesa poslovanja.

 19. marca 2015 je potekala seja Odbora za PRSPO, na kateri so bili potrjeni rezultati ocenjevanja prijaviteljev. S ponosom in zadovoljstvom sporočamo, da smo bili uspešni že pri prvi kandidaturi, saj smo se uvrstili med dobitnike mednarodno veljavnega certifikata odličnosti EFQM sheme »Priznani v odličnosti – Recognised for Excellence – 3 stars« oz. nad 300 točk, z veljavnostjo do marca 2017. Slovesnost oz. podelitev certifikata bo potekala v mesecu aprilu 2015.

 

Doseženo je plod prizadevnega dela celotnega kolektiva in potrditev, da smo kot odlična in uigrana ekipa na pravi poti, hkrati pa je ocena neodvisnih strokovnjakov spodbuda in zaveza k doseganju zastavljenih ciljev.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n