Aktualno

Pridružite se nam na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

Skupina Javni holding Ljubljana ter sodelavke in sodelavci javnega podjetja ŽALE in javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice smo tim, ki vse dni v letu 24/7 zagotavljamo kakovost bivanja v Mestni občini Ljubljana in v nekaterih sosednjih občinah. Iščemo nove sodelavke in sodelavce, zato vas vabimo, da se nam pridružite na največjem Sejmu zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, ki bo 9. maja 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 

Kot družba in kot delodajalec delujemo odgovorno z ljudmi za ljudi in okolje. Nudimo varno zaposlitev, zanimivo in dinamično delo, omogočamo strokovni razvoj, usklajevanje družinskega in poklicnega življenja, koriščenje počitniških kapacitet, spodbujamo k zdravemu načinu življenja.

Na sejmu boste pridobili vse informacije o naših prostih delovnih mestih.

Veseli vas bomo.

Vstop na sejem je prost.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n