Aktualno

Pridružite se izzivu Vredno za vedno

Smo Hubert, Vojka, Cofi, Urbi in Holdi, pisana druščina neukrotljivih likov Vezalkarjev, zanimivih čeveljcev, ki na hudomušen način skupaj z Javnim holdingom Ljubljana, Energetiko Ljubljana, Voko Snago in Ljubljanskim potniškim prometom vabimo k dejanjem, ki spreminjajo svet na bolje. Spodbujamo k negovanju vsega, kar je v življenju pomembno, zato vas ob Svetovnem dnevu okolja, 5. juniju 2022, vabimo, da se nam pridružite v izzivu Vredno za vedno. 

Mi smo vedno v akciji, pa vi?

Vsako dejanje šteje. Pa ne kakršno koli. Vse, kar naredimo mora biti prijazno do ljudi, živali in okolja. Vezalkarji si prizadevamo, da smo med seboj spoštljivi, si pomagamo, predvsem pa ne delamo ničesar, kar bi komur koli škodovalo. Prav tako k dobrim dejanjem spodbujamo druge. Se nam boste pridružili?

Še posebej pomembno pa je, da si vzamete čas za vse ljudi in stvari, ki vas osrečujejo. Predvsem družino in prijatelje. Da posebno pozornost namenjate vsemu, kar vam veliko pomeni in kar vam je dragoceno.

Vas in vaše otroke vabimo, da nam med 1. in 15. junijem 2022 na spodnji e-naslov posredujete vaše izdelke (fotografije, risbice, kratke posnetke, križanko ali kar koli drugega), ki prikazujejo vaša dobra dejanja, s katerimi koristite sebi, svojim najdražjim in/ali našemu planetu.

Pri iskanju idej so vam lahko v pomoč vprašanja Kaj mi veliko pomeni? Kako s prijatelji in družino najraje preživljam prosti čas? Kako pokažem, da imam rad naravo? Pijem vodo iz pipe? Odpadke mečem v koš ali na tla? Rad kolesarim? Rad delim pozitivno energijo?, pa tudi naša knjižica Vezalka.si, pusti odgovorne stopinje, ki jo najdete na  povezavi ucna_knjizicavezalka_web_002.pdf (jhl.si).

Kako lahko v izzivu Vredno za vedno sodelujete?

Vaše izdelke oziroma zabeležene aktivnosti med 1. in 15. junijem 2022 pošljite na e-naslov info@jhl.si. Med prejetimi izdelki bomo izbrali pet najbolj kreativnih in simpatičnih ter jih nagradili s kodami za enkraten brezplačen vstop v otroško kreativno mesto Minicity za celotno družino.

Pravila izziva Vredno za vedno.

V Minicityu se skriva čisto posebno, Srečno mesto, ki je naš dom. Tam vas z veseljem pričakujemo in se veselimo, da bomo skupaj pokramljali o vsem, kar je vredno za vedno.

Tvoji Vezalkarji

Hubert, Vojka, Cofi, Urbi, in Holdi

Vezalkarji Hubert, Vojka, Holdi, Cofi in Urbi.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n