Aktualno

Obisk delegacije Reke

Župan Reke, g. Vojko Obersnel je obiskal župana Ljubljane, g. Zorana Jankovića. Na obisku so župana Reke spremljali direktorji javnih podjetij iz Reke (Avtotrolej, Energetika, Groblje) in načelnica za komunalno dejavnost, ki so se udeležili delovnega sestanka na Javnem holdingu Ljubljana. Direktorica Zdenka Grozde in sodelavci so jim  predstavili organiziranost strateškega Javnega holdinga Ljubljana in način delovanja podpornih procesov, ki zajemajo področje financ, javnih naročil, pravnih in kadrovskih storitev ter področje informatike. Na predstavitvi so se predstavniki Reke seznanili s podpornimi procesi, ki jih Javni holding Ljubljana izvaja za štiri povezana javna podjetja in z načinom organizacije strokovnih služb, ki te procese izvajajo. Na srečanju so predstavniki javnega holdinga predstavili pravne podlage za delovanje prenesenih poslovnih podpornih procesov, s poudarkom na področju javnih naročil.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n