Aktualno

Obisk delegacije mesta Šabac

Javni holding Ljubljana je danes na delovnem sestanku gostil delegacijo srbskega mesta Šabac. Srbskim kolegom je direktorica Zdenka Grozde skupaj s sodelavci predstavila organiziranost Javnega holdinga Ljubljana in način delovanja podpornih procesov s področja financ, javnih naročil, pravnih in kadrovskih storitev ter informatike, ki  jih Javni holding Ljubljana izvaja za podjetja v skupini. Predstavljen jim je bil tudi način organizacije strokovnih služb, ki te procese izvajajo. Na srečanju je vodja sektorja promet Ljubljanskega potniškega prometa, Damjan Kregar, gostom predstavil organiziranost mestnega potniškega prometa in CNG polnilnico, še posebej pa je izpostavil pozitivne finančne in okoljske prednosti uporabe CNG vozil v javnem potniškem prometu, saj so gostje za to področje izkazali velik interes. Izrazili so tudi željo po predstavitvi urejanja področja zbiranja in odlaganja odpadkov, ker so jih navdušili dobri rezultati ločenega zbiranja odpadkov v Ljubljani.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n