Aktualno

Izpolnjevanje pogoja PCT ni več potrebno

Vlada Republike Slovenije je sprejela odloke, s katerimi, zaradi izboljševanja stanja okužb s korona virusom, sprošča omejitvene epidemiološke ukrepe. Zato od danes dalje obiskovalcem Javnega holdinga Ljubljana ob vstopu v poslovne prostore ni več potrebno izpolnjevati pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran). Enako velja tudi za obisk Skupne blagajne javnih podjetij na Mačkovi ulici.

Zaradi še vedno prisotne možnosti okužbe s koronavirusom vse obiskovalce prosimo, da še naprej upoštevajo splošna pravila uporabe zaščitnih mask, razkuževanja in medosebne razdalje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n