O družbi

Novinarsko središče

17. 10. 2018
Bliža se dan spomina na mrtve, 1. november
17. 10. 2018
Za delo v Službi za razvoj in soglasja v Sektorju za investicije in razvoj vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto
17. 10. 2018
S storitvijo Enakomerni mesečni znesek si lahko porazdelite letno porabo zemeljskega plina in/ali električne energije na enajst
13. 10. 2018
Ker so elektronski odpadki najhitreje rastoča oblika odpadkov na svetu in ker jih recikliramo zgolj 20 odsto
12. 10. 2018
Energetika Ljubljana v okviru Programa za doseganje prihrankov energije podpira izvedbo naslednjih ukrepov u
11. 10. 2018
Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? 
09. 10. 2018
Včasih je hrana pomenila vir za preživetje, danes, v družbi izobilja in udobja, pa imamo do nje površen, mač
05. 10. 2018
Septembra smo v okviru projekta APPLAUSE

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n